Persoonlijke aandacht

  • Ervaar CrossTraining op een veilige en verantwoorde manier. Ongeacht je leeftijd, fysieke gesteldheid of niveau; iedereen is welkom bij ons. Onze trainers geven individuele coaching zodat jij met de correcte techniek en op jouw eigen niveau traint.

Gecertificeerde trainers

  • Je wordt begeleid door gecertificeerde en ervaren CrossTraining trainers gespecialiseerd in Gymnastics, Olympic Weightlifting & Mobility.

Resultaat

  • De programmering heeft een cyclus van 6 weken waarin we met een thema werken. Dit kan een Olympische lift, een vaardigheid of een krachtoefening zijn. De cyclus begint met een testweek, gevolgd door het opbouwen van intensiteit, een deload week en tot slot het opnieuw testen. Zodoende werken we resultaatgericht aan het verbeteren van jouw fitness.

Workout of the day (WOD)

Onze WOD’s variëren elke dag. Van As Many Rounds As Possbile (AMRAP), Every Minute On The Minute (EMOM), TABATA (HIIT) tot  kracht, Olympische lifts en gymnastiek.

Mobility

Een goede mobiliteit is belangrijk om resultaten te blijven behalen en blessurevrij te blijven trainen. We werken aan de bewegelijkheid van de gewrichten, banden en spieren.

Strength

Bij Strength gaat het er om de juiste combinatie van spieren te gebruiken om zo de juiste techniek bij een specifieke oefening in te zetten.

Gewichtheffen

Hier combineren we kracht en explosie met techniek, we werken aan het aanleren en perfectioneren van je gewichthef technieken.

Lidmaatschap

Maandabonnement

49,- per maand
  • Onbeperkt toegang tot alle groepslessen
  • Locatie in hartje Amsterdam
  • Maandelijks opzegbaar
Proefles aanvragen

Zet vandaag de eerste stap!

Of je nu al jaren traint of nog nooit een voet in een sportschool hebt gezet, wij helpen je verder. Wij weten als geen anders dat ieder persoon en ieder lichaam anders is.

Schrijf je in voor een gratis proefles en kijk of wij bij je passen.

 

 

Rooster CrossTraining Amsterdam