ELITE ALIGNMENT; BODY, MIND & SOUL

Bij Elite Trainers geven we – naast een gezond en fit lichaam – ook om een gezonde geest. Wij geloven erin dat deze twee componenten de sleutel zijn tot geluk, alignment en succes. In ons vernieuwde concept ga je in de gym aan de slag met fysieke uitdagingen om een transformatie te realiseren waarbij we jouw mind ‘’open’’ zetten. Je creëert bewustzijn van jouw gedachten en gaat deze upliften, zodat je vibratie stijgt. Wanneer je vibratie stijgt, trek je in het leven aan wat jij wenst, zo ook je fitnessdoelen.

ALIGNMENT, DOE JIJ WAAR JE GELUKKIG VAN WORDT?

Door middel van Alignment Coaching gaan we aan de slag met de bewustwording van jouw gedachten. Welke gedachten geven jou wel een goed gevoel en welke niet? Alignment betekent dat je altijd je ware zelf volgt en keuzes maakt die alleen jou in het leven dienen. Gedachten die jou een goed gevoel geven, zullen je emoties en vibraties positief beïnvloeden. Wij geloven dat je met deze positieve vibraties kan aantrekken wat jij wilt in het leven en je daarmee je eigen realiteit creëert. Eenmaal aligned ga je een gelukkiger leven leiden.

PERSONAL TRAINING IS MAATWERK!

Onze jarenlange ervaring in deze branche heeft ons geleerd dat hier geen template voor is; elk lichaam is uniek. In een moderne, open en sfeervolle omgeving werken we veilig en doelgericht aan de beste versie van jezelf. Samen met jou bepalen we hoe we je het beste kunnen begeleiden en coachen om op een verantwoorde manier je doelstellingen te behalen en een gezonde levensstijl te ontwikkelen voor een duurzaam resultaat.

YOGA & ADEMHALINGSTRAINING:

Naast krachttraining tijdens de personal trainingen, ga je in onze small group trainingen werken aan het herstellen van de energie in het lichaam. Door o.a. stress, hoge prestatiedruk, sociale druk, trauma en/of emotionele uitdagingen in ons leven ontstaan er blokkades. In onze westelijke samenleving drukken veel mensen van wat er in hun leven gebeurt weg, resulterend in ontstekingen, ziektes, hoofdpijn, of nek- en rugpijn. Door middel van verschillende yogahoudingen kunnen wij deze blokkades opheffen en de energie weer laten stromen. Tijdens de les beoefenen we Yin Yoga en dit zal je niet alleen fysiek, maar ook mentaal uitdagen. Door diepe stretches voor een periode van 3-10 min maken we het bindweefsel in het lichaam langer en sterker. We helpen je bij het creëren van flexibiliteit en het opnieuw verbinden van lichaam en geest.

EMB, WIJ GAAN VOOR MAATWERK!

Bij de Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) wordt met zowel een reguliere- als complementaire bril gekeken naar uw bloed. Hierdoor kan er extra informatie aan het licht komen, die ontzettend waardevol kan zijn. We meten met deze test de voedingsstoffen, vitamines en mineralen en krijgen inzichtelijk waar een te kort van is, maar ook of er intoleranties of blokkades zijn. Er wordt op drie verschillende manieren getest: hematologie (wat de dokter ook doet), levende bloedanalyse (onder de microscoop) en op energetisch niveau aan de hand van trillingen (bioresonantie). Bij de EMB test wordt het bloed verkregen middels een simpel vingerprikje. Vanuit de resultaten maken wij een voedingsplan op maat.

ELITE ALIGNMENT

Word fit, mindful & gelukkiger binnen 30 dagen!

Vraag een vrijblijvend consult aan en start met Elite Alignment!

Elite Alignment

€975,-
  • 12x Personal Training
  • 4x Yoga & ademhalingstraining
  • Alignment coaching
  • Energetische Morfologische Bloedtest (EMB)
  • Movement analyse & inspanningstesten
  • InBody lichaamsanalyse
  • Persoonlijk voedingsplan
Vrijblijvend consult