Persoonlijke aandacht

  • Ongeacht je leeftijd, fysieke gesteldheid of niveau; iedereen is welkom bij ons. Onze trainers geven individuele coaching zodat jij met de correcte techniek en op jouw eigen niveau traint.

Gecertificeerde trainers

  • Je wordt begeleid door gecertificeerde trainers met diverse specialismen.

Exclusieve faciliteiten

  • Op een moderne en sfeervolle locatie in hartje Amsterdam, met luxe faciliteiten en kwalitatieve fitnessapparatuur, werken we samen doelgericht in kleine groepen met persoonlijke aandacht aan de beste versie van jezelf.

Resultaat

  • Onze trainers zijn gespecialiseerd in het behalen van resultaat, wat je doel ook is en of je nu beginner of gevorderde bent.

ZET VANDAAG DE EERSTE STAP!

Doe mee met een van onze groepslessen in onze ruime & luxe boutique gym in het centrum van Amsterdam: Ballet, Barre, Mobility, Strength & Conditioning of Shape.

 

Ben je nog niet helemaal overtuigd en wil je onze groepslessen bijwonen tijdens een proefweek?
Voor € 20,- volg je tijdens de proefweek vier groepslessen en ervaar je wat Elite Trainers voor jou kan betekenen.
 
Na de proefweek mag je zelf beslissen of je een abonnement bij ons afsluit.

Ballet

Deze workout is geschikt voor mensen die de basis van ballet willen leren of net begonnen zijn met balletles. In deze les leer je de terminologie, de basisbewegingen en posities.

Barre

Onze barre training is een mix van yoga en pilates. Deze workout bevordert spierdefinitie, lichaamshouding en flexibiliteit.

Contemporary fit 

Combineer het trainen van je eigen lichaamsgewicht, conditie en dans. In deze workout trainen we de belangrijke elementen rollen en sliden.

Elite HIIT & Shape 

Dit is de perfecte workout voor het fine tunen van de benen, billen en buik. Hier trainen we niet voor brede armen, schouders of benen, maar juist om de vrouwelijke vormen extra te accentueren.

Elite Strength & Conditioning

Strength & Conditioning is een kracht- en conditie trainingsprogramma. Bij deze workout gaat het erom dat je in een korte tijd veel verschillende oefeningen doet, waarbij je lichaam functionele bewegingen maakt. Denk hierbij aan rennen, gooien, springen, tillen, klimmen, duwen en trekken. Perfect voor vetverbranding en het opbouwen van spiermassa.


Lidmaatschap

Abonnement is per 3 maanden. Prijzen per maand.
Daluren: maandag t/m vrijdag tussen 11:00 en 17:00 uur.

ELITE GROUP

€ 65,- per maand (daluren: € 45,-)
  • Onbeperkt toegang tot alle groepslessen
  • Locatie in hartje Amsterdam
Start je proefweek >
Rooster Kerkstraat