Persoonlijke aandacht

  • Ongeacht je leeftijd, fysieke gesteldheid of niveau; iedereen is welkom bij ons. Onze trainers geven individuele coaching zodat jij met de correcte techniek en op jouw eigen niveau traint.

Gecertificeerde trainers

  • Je wordt begeleid door gecertificeerde trainers met diverse specialismen.

Resultaat

  • Onze trainers zijn gespecialiseerd in het behalen van resultaat, wat je doel ook is en of je nu beginner of gevorderde bent.

Ballet

Deze workout is geschikt voor mensen die de basis van ballet willen leren of net begonnen zijn met balletles. In deze les leer je de terminologie, de basisbewegingen en posities.

Barre

Onze barre training is een mix van yoga en pilates. Deze workout bevordert spierdefinitie, lichaamshouding en flexibiliteit.

Contemporary fit 

Combineer het trainen van je eigen lichaamsgewicht, conditie en dans. In deze workout trainen we de belangrijke elementen rollen en sliden.

Elite HIIT & Shape 

Dit is de perfecte workout voor het fine tunen van de benen, billen en buik. Hier trainen we niet voor brede armen, schouders of benen, maar juist om de vrouwelijke vormen extra te accentueren.

CrossTraining

CrossTraining is een kracht- en conditie trainingsprogramma. Bij deze workout gaat het erom dat je in een korte tijd veel verschillende oefeningen doet, waarbij je lichaam functionele bewegingen maakt. Denk hierbij aan rennen, gooien, springen, tillen, klimmen, duwen en trekken. Perfect voor vetverbranding en het opbouwen van spiermassa.


Lidmaatschap

MAANDABONNEMENT

49,- per maand
  • Onbeperkt toegang tot alle groepslessen
  • Maandelijks opzegbaar
  • Locatie in hartje Amsterdam
Gratis proefles

Rooster Groepslessen Amsterdam