Persoonlijke aandacht

  • Ongeacht je leeftijd, fysieke gesteldheid of niveau; iedereen is welkom bij ons. Onze trainers geven individuele coaching zodat jij met de correcte techniek en op jouw eigen niveau traint.

Gecertificeerde trainers

  • Je wordt begeleid door gecertificeerde trainers met diverse specialismen.

Exclusieve faciliteiten

  • Op een moderne en sfeervolle locatie in hartje Amsterdam, met luxe faciliteiten en kwalitatieve fitnessapparatuur, werken we samen doelgericht in kleine groepen met persoonlijke aandacht aan de beste versie van jezelf.

Resultaat

  • Onze trainers zijn gespecialiseerd in het behalen van resultaat, wat je doel ook is en of je nu beginner of gevorderde bent.

ZET VANDAAG DE EERSTE STAP!

Doe mee met een van onze Small group PT in onze ruime & luxe boutique gym in het centrum van Amsterdam: Ballet, Barre, Mobility, Strength & Conditioning of Shape. Indien je personal training net te duur vind, maar toch wilt genieten van extra persoonlijke aandacht en kwaliteit in begeleiding is onze Group PT perfect voor jou.
Als jij iemand bent die graag in een kleine groep traint, met extra persoonlijke aandacht en high-end faciliteiten, is onze Group PT perfect voor jou. We trainen hier in groepen van maximaal 6-8 mensen, waarbij er genoeg ruimte is om de norm van 1,5 meter te waarborgen. Door de kleine groep kan de trainer jou persoonlijk begeleiden en zorgen dat jij optimaal resultaat behaald

Naast de kwalitatieve lessen van onze Elite Trainers gaan we ook je voortgang bijhouden met onze InBody test. Dit is een complete spier en vet lichaamsanalyse. Om processie te garanderen gaan we je ook begeleiding op voeding en bieden we complete voedingsschema’s op basis van je doelstelling en dieetwensen.

Ben je nog niet helemaal overtuigd en wil je onze groepslessen bijwonen tijdens een proefweek?
Voor € 20,- volg je tijdens de proefweek vier groepslessen en ervaar je wat Elite Trainers voor jou kan betekenen.

Na de proefweek mag je zelf beslissen of je een abonnement bij ons afsluit.

Ballet

Deze workout is geschikt voor mensen die de basis van ballet willen leren of net begonnen zijn met balletles. In deze les leer je de terminologie, de basisbewegingen en posities.

Barre

Onze barre training is een mix van yoga en pilates. Deze workout bevordert spierdefinitie, lichaamshouding en flexibiliteit.

Contemporary fit 

Combineer het trainen van je eigen lichaamsgewicht, conditie en dans. In deze workout trainen we de belangrijke elementen rollen en sliden.

Elite HIIT & Shape 

Dit is de perfecte workout voor het fine tunen van de benen, billen en buik. Hier trainen we niet voor brede armen, schouders of benen, maar juist om de vrouwelijke vormen extra te accentueren.

Elite Strength & Conditioning

Strength & Conditioning is een kracht- en conditie trainingsprogramma. Bij deze workout gaat het erom dat je in een korte tijd veel verschillende oefeningen doet, waarbij je lichaam functionele bewegingen maakt. Denk hierbij aan rennen, gooien, springen, tillen, klimmen, duwen en trekken. Perfect voor vetverbranding en het opbouwen van spiermassa.


Lidmaatschap

Abonnement is per 12 weken. Prijzen per 4 weken.

ELITE GROUP

€ 100,- per 4 weken
  • Onbeperkt toegang tot alle groepslessen
  • Locatie in hartje Amsterdam
  • Maandelijkse InBody meting
  • Fitchef applicatie
  • Small group: maximaal 8 deelnemers per les
Start je proefweek >

Rooster Kerkstraat