Persoonlijke aandacht

  • Sport op een veilige en verantwoorde manier. Ongeacht je leeftijd, fysieke gesteldheid of niveau; iedereen is welkom bij ons. Wij werken met kleine groepen tot 5 personen. Onze trainers geven individuele coaching zodat jij met de correcte techniek en op jouw eigen niveau traint.

Exclusieve faciliteiten

  • Op een moderne en sfeervolle locatie, met luxe faciliteiten en fitnessapparatuur van de hoogste kwaliteit, werken we samen doelgericht aan de beste versie van jezelf.

Gecertificeerde trainers

  • Je wordt begeleid door gecertificeerde en ervaren trainers gespecialiseerd in Gymnastics, Olympic Weightlifting & Mobility.

Resultaat

  • De programmering heeft een cyclus van 6 weken waarin we met een thema werken. Dit kan een Olympische lift, een vaardigheid of een krachtoefening zijn. De cyclus begint met een testweek, gevolgd door het opbouwen van intensiteit, een deload week en tot slot het opnieuw testen. Zodoende werken we resultaatgericht aan het verbeteren van jouw fitness.

ZET VANDAAG DE EERSTE STAP!

Doe mee met een van onze Small group PT in onze ruime & luxe boutique gym in het centrum van Amsterdam: Ballet, Barre, Mobility, Strength & Conditioning of Shape. Indien je personal training net te duur vind, maar toch wilt genieten van extra persoonlijke aandacht en kwaliteit in begeleiding is onze Group PT perfect voor jou.
Als jij iemand bent die graag in een kleine groep traint, met extra persoonlijke aandacht en high-end faciliteiten, is onze Group PT perfect voor jou. We trainen hier in groepen van maximaal 5 personen, waarbij er genoeg ruimte is om de norm van 1,5 meter te waarborgen. Door de kleine groep kan de trainer jou persoonlijk begeleiden en zorgen dat jij optimaal resultaat behaald

Naast de kwalitatieve lessen van onze Elite Trainers gaan we ook je voortgang bijhouden met onze InBody test. Dit is een complete spier en vet lichaamsanalyse. Om processie te garanderen gaan we je ook begeleiding op voeding en bieden we complete voedingsschema’s op basis van je doelstelling en dieetwensen.

Ben je nog niet helemaal overtuigd en wil je onze groepslessen bijwonen tijdens een proefweek?
Voor € 25,- volg je tijdens de proefweek vier groepslessen en ervaar je wat Elite Trainers voor jou kan betekenen.

Na de proefweek mag je zelf beslissen of je een abonnement bij ons afsluit.

Workout of the Day

Geniet van alles wat deze workout te bieden heeft: kracht, uithoudingsvermogen, behendigheid, balans en mobiliteit, Onze uitdagende WOD’s zorgen ervoor dat je elk fitnesselement ontwikkelt zonder een ander op te offeren.

WOD Lite

De WOD lite is voor de beginnende sporter. We nemen hier uitgebreid de tijd om de fundamentele oefeningen uit te leggen en te oefenen.

Yoga & Mobility

Een goede mobiliteit is belangrijk om resultaten te blijven behalen en blessurevrij te blijven trainen. We werken aan de bewegelijkheid van de gewrichten, banden en spieren.

Strength

Bij Strength gaat het er om de juiste combinatie van spieren te gebruiken om zo de correcte techniek bij een specifieke oefening in te zetten.

Olympic lifts

Hier combineren we kracht en explosie met techniek, we leren en perfectioneren je gewichthef technieken.

Gymnastics

Kracht, balans, flexibiliteit en coördinatie zijn leidend. Door de juiste combinatie en intensiteit wordt je lichaam sterk waardoor jouw zelfvertrouwen, alertheid en creativiteit een boost krijgt.


Lidmaatschap

Abonnement is per 3 maanden. Prijzen per maand.

ELITE SMALL GROUP PT

€ 100,- per maand
  • Onbeperkt toegang tot alle groepslessen
  • Exclusieve locatie in Den Haag
  • Maandelijkse InBody test
  • Fitchef applicatie
  • Small group: maximaal 5 deelnemers per les
Start je proefweek >