Persoonlijke aandacht

  • Sport op een veilige en verantwoorde manier. Ongeacht je leeftijd, fysieke gesteldheid of niveau; iedereen is welkom bij ons. Wij werken met kleine groepen tot 5 personen. Onze trainers geven individuele coaching zodat jij met de correcte techniek en op jouw eigen niveau traint.

Exclusieve faciliteiten

  • Op een moderne en sfeervolle locatie, met luxe faciliteiten en fitnessapparatuur van de hoogste kwaliteit, werken we samen doelgericht aan de beste versie van jezelf.

Gecertificeerde trainers

  • Je wordt begeleid door gecertificeerde en ervaren trainers gespecialiseerd in Gymnastics, Olympic Weightlifting & Mobility.

Resultaat

  • De programmering heeft een cyclus van 6 weken waarin we met een thema werken. Dit kan een Olympische lift, een vaardigheid of een krachtoefening zijn. De cyclus begint met een testweek, gevolgd door het opbouwen van intensiteit, een deload week en tot slot het opnieuw testen. Zodoende werken we resultaatgericht aan het verbeteren van jouw fitness.

Zet vandaag de eerste stap!

Onze lessen zijn perfect als je gewicht wilt verliezen of spiermassa wilt opbouwen! Of je nu al jaren traint of nog nooit een voet in een sportschool hebt gezet, wij helpen je verder. Wij weten als geen ander dat ieder persoon en ieder lichaam anders is.

Vraag een proefweek aan en kijk of wij bij je passen.

Workout of the Day

Geniet van alles wat deze workout te bieden heeft: kracht, uithoudingsvermogen, behendigheid, balans en mobiliteit, Onze uitdagende WOD’s zorgen ervoor dat je elk fitnesselement ontwikkelt zonder een ander op te offeren.

WOD Lite

De WOD lite is voor de beginnende sporter. We nemen hier uitgebreid de tijd om de fundamentele oefeningen uit te leggen en te oefenen.

Yoga & Mobility

Een goede mobiliteit is belangrijk om resultaten te blijven behalen en blessurevrij te blijven trainen. We werken aan de bewegelijkheid van de gewrichten, banden en spieren.

Strength

Bij Strength gaat het er om de juiste combinatie van spieren te gebruiken om zo de correcte techniek bij een specifieke oefening in te zetten.

Olympic lifts

Hier combineren we kracht en explosie met techniek, we leren en perfectioneren je gewichthef technieken.

Gymnastics

Kracht, balans, flexibiliteit en coördinatie zijn leidend. Door de juiste combinatie en intensiteit wordt je lichaam sterk waardoor jouw zelfvertrouwen, alertheid en creativiteit een boost krijgt.


Lidmaatschap

Abonnement is per 3 maanden. Prijzen per maand.
Daluren: maandag t/m vrijdag tussen 11:00 en 17:00 uur.

ELITE GROUP

€ 65,- per maand (daluren: € 45,-)
  • Onbeperkt toegang tot alle groepslessen
  • Exclusieve locatie in Den Haag
Start je proefweek >