INBODY METING:

Om het lichaam te meten gebruiken wij een unieke InBody-weegschaal. Deze weegschaal maakt een analyse van de lichaamssamenstelling. De lichaamssamenstelling is een manier om te beschrijven waaruit het lichaam bestaat. Deze analyse geeft nauwkeurig de veranderingen in vetmassa, spiermassa en percentage lichaamsvet weer. Bij een volgende meting kun je precies zien op welke lichaamsdelen je spiermassa bent aangekomen en waar je vet verloren hebt. Je kunt daadwerkelijke progressie nu echt zien!

Bekijk hier hoe het resultatenblad van een InBody meting eruit ziet.

FITHEID & MOVEMENT ANALYSE

Bij Elite Trainers gaat het niet alleen om de cijfers op de weegschaal, maar vooral om fitheid en mobiliteit. Wij willen dat jij je energieker, soepeler en fitter voelt. Tijdens de intake maken we een uitgebreide movement analyse, om te bekijken hoe jouw gewrichten en spieren bewegen. Bij mogelijke afwijkingen, zoals een knie die naar binnen valt bij het maken van een Squat, of wanneer je je schouder niet volledig kunt uitstrekken bij een Shoulder Press, weet de trainer waar hij aan moet werken om dit te corrigeren voor optimale progressie. We kunnen namelijk alleen het gewenste resultaat halen als de basis goed is.

 

VOEDING & MINDSET

De juiste voeding is essentieel voor zowel het opbouwen van spiermassa als het verlagen van je vetpercentage. Bij Elite krijg je geen standaard dieet. Je krijgt een persoonlijk voedingsplan aangepast aan jouw behoefte, doelen en dagelijkse leven. Met de diëtiste heb je maandelijks een afspraak om de voortgang te bespreken en je plan aan te passen. Je leert hoe je dagelijks gezonde keuzes maakt en een duurzame levensstijl ontwikkelt. Zo ben je na een aantal sessies zelf expert! Wij verstrekken de nieuwste informatie op het gebied van voeding en focussen behalve op het fysieke eindresultaat ook op je algehele gezondheid.

ELITE TRAINING

Bij Elite Training zijn de trainingen erop gericht het lichaam op te bouwen en uit te dagen. Er ligt een duidelijke methodiek ten grondslag aan de periodieke opbouw van jouw programma van makkelijke naar moeilijkere oefeningen. We maken je sterker, soepeler en fitter. Look good and move well! We gebruiken hiervoor gerichte oefeningen waarmee we jouw fysiek en fitheid op ieder gebied ‘aan zetten’. Dit geldt voor het uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit, snelheid, behendigheid, coördinatie en balans. Geen training is hetzelfde!